Фахівці ГУ ДПС прийняли участь у засіданні з питань наповнення бюджету міста

26 ноя, 11:33

25 листопада 2021 року за організацією Виконавчого комітету Криворізької міської ради проведено засідання комісії з координації дій місцевого самоврядування і виконавчої влади щодо забезпечення податкових надходжень до державного та місцевих бюджетів.
Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) прийняли участь: заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов (онлайн), начальник Криворізького відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС Вікторія Кучерук.
На засідання запрошено ряд підприємств, які мають заборгованість по платі за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Під час заходу обговорено наповнення бюджету міста та зпрогнозовано очікувані показники по податкам, розглянуто питання щодо сплати місцевих податків суб’єктами господарювання до бюджету міста Кривого Рогу.
Особлива увага приділялася заходам з погашення заборгованості та важелям впливу з цього питання. Зазначено, що для зменшення боргів повинна проводитись робота в тісній співпраці між податковою службою та органами місцевого самоврядування.
На засіданні були прийняті відповідні рішення щодо визначення механізмів вирішення проблемних питань по надходженню коштів до бюджету міста та бюджетів усіх рівнів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/257609.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua