Фахівці податкової прийняли участь в ознайомчій зустрічі «ПЛАТФОРМИ МОЛОДІЖНИХ ГО»

29 ноя, 11:24

18 листопада 2021 року у Дніпрі представники департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР провели зустріч з молодіжними громадськими об’єднаннями.
У заході від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняв участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов.
Це перша ознайомча зустріч «Платформи молодіжних ГО» — організації, яка нещодавно запрацювала в місті. На зустріч завітали 18 представників молодіжних громадських об’єднань, які співпрацюють з молоддю, студентами, учнями.
«Платформи молодіжних ГО» дає більше можливостей громадським об’єднанням та підвищує їхню продуктивність. Молодіжні організації почали співпрацювати. Це вже дуже гарний результат: представники різних об’єднань обмінюються досвідом, допомагають одне одному з проектами.
«Податкова служба області завжди приділяє особливу увагу комунікаціям з молоддю. І це зрозуміло, адже саме молоде покоління – це майбутнє нашої  країни», – зазначив Валерій Леонов.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/257645.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua