Податківці прийняли участь у засіданні комісії з питань надходжень податку на доходи фізичних осіб і легалізації трудових відносин

09 дек, 11:42

Нещодавно, за ініціативою Інспекції з питань праці та зайнятості Дніпровської міської ради в форматі онлайн пройшло засідання комісії з питань надходжень податку з доходів фізичних осіб і легалізації трудових відносин (далі – Комісія).
У засіданні Комісії прийняв участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Леонов Валерій та фахівці ГУ ДПС.
На засіданні Комісії запрошені керівники підприємств, які за інформацією Головного управління статистики у Дніпропетровській області мають заборгованість із виплати заробітної плати.
Під час проведення заходу заслухано представників підприємств – боржників із виплати заробітної плати. Вони доповіли про причини існування заборгованості та перспективи її погашення.
На засіданні Комісії керівникам підприємств надано рекомендації щодо необхідності активізації роботи в напрямку прискорення погашення існуючої заборгованості в коротші терміни та недопущення її зростання у 2022 році.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/258005.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua