Протягом поточного року до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області надійшло на розгляд 316 запитів на публічну інформацію

09 дек, 11:46

За січень – листопад 2021 року до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) надійшло 316 запитів на отримання публічної інформації.
За наслідками розгляду запитів: 211 – задоволено, 89 – надані роз’яснення про невідповідність вимогам ст.1 Закону України від 13 січня 2011 року № 2939 -VI «Про доступ до публічної інформації», 11 – на виконанні, 3- термін подовжено,                    2 – надіслано за належністю.
З метою поліпшення інформаційного обміну з платниками податків при ГУ ДПС створено спеціальну електронну поштову скриньку dp.publik@tax.gov.ua, запити на публічну інформацію з якої протягом кожного робочого дня приймаються працівниками контролюючого органу.
Крім того ГУ ДПС, для забезпечення прозорості діяльності здійснює оприлюднення публічної інформації у формі 4 наборів відкритих даних на «Єдиному державному вебпорталі відкритих даних» та субсайті «Територіальні органи ДПС у Дніпропетровській області».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/258008.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua