Податківці прийняли участь у Форумі громадських активістів

16 дек, 11:19

У Дніпрі пройшов Форум громадянських активістів. Він об’єднав громадськість та представників влади.
Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у Форумі прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій і фахівці ГУ ДПС.
На Форумі говорили про досягнення та обмінювалися досвідом. А ще у форматі стратегічно-моделюючої гри шукали шляхи, як взаємодіяти ефективніше.
«На Дніпропетровщині – активне громадянське суспільство. Шалений поштовх цьому дав 2014-й рік, – зазначив начальник управління з питань внутрішньої політики Дніпропетровської ОДА Ігор Куліковський. – Зібралися, аби обговорити ключові потреби та у подальшому сформувати загальну концепцію розвитку громадянського суспільства в регіоні».
Під час форуму активісти ініціювали запровадження щорічних днів громадянського суспільства. Волонтери, представники громадських організацій та влади збиратимуться разом, аби підбивати підсумки роботи, обговорювати річний план дій, планувати взаємодію одне з одним.
На форумі говорили про те, що таке громадянське суспільство, як його консолідувати, у яких форматах краще спілкуватися та працювати.
Для учасників форуму експерти провели стратегічно-моделюючу гру. Розбиралися, як у взаємодії влади, активістів, інвесторів втілювати найцікавіші ідеї.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/258252.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua