Фахівці ГУ ДПС прийняли участь у засіданні комісії з питань наповнення бюджету міста

24 дек, 11:13

Нещодавно за організацією Виконавчого комітету Металургійної районної у місті Кривому Розі ради проведено засідання комісії з координації дій місцевого самоврядування і виконавчої влади щодо забезпечення податкових надходжень до державного та місцевих бюджетів.
Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) прийняли участь: заступник начальника ГУ ДПС Ольга Мазур (онлайн), начальник Криворізького відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС Вікторія Кучерук.
На засідання запрошено ряд підприємств, які мають заборгованість по  платі за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Під час заходу розглянуто питання щодо стану заборгованості по платежам до місцевого бюджету, оскільки резервом збільшення надходжень є погашення наявного податкового боргу.
Також на засіданні запрошено ряд підприємств– землекористувачів, які використовують земельні ділянки без оформлення права користування.
 Дані заходи необхідні для упередження схем ухилення від оподаткування, якісного обліку земельних ділянок відповідно до чинного законодавства та внесення їх до єдиної інформаційної системи Державного земельного кадастру, наповнення місцевих бюджетів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/258533.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua