Фахівці ГУ ДПС у Дніпропетровській області прийняли онлайн участь у засіданні Рахункової палати

24 дек, 11:14

Днями, відповідно до Плану роботи Рахункової палати на 2021 рік, проведено у режимі відеоконференції засідання Рахункової палати.
На заході розглянуто Звіт про результати аудиту ефективності планування та результативності контролю за повнотою нарахування і своєчасністю надходження акцизного податку з алкогольних напоїв до державного бюджету.
Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Валерій Леонов та начальник управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС Денис Дегтярьов.
Під час засідання обговорювались питання встановлення фактичного стану та оцінки обґрунтованості планування та дієвості контролю за повнотою нарахування і своєчасністю надходження акцизного податку з алкогольних напоїв до державного бюджету, оцінки фінансово – економічних і соціальних наслідків реалізації державної політики в частині оподаткування алкогольних напоїв акцизним податком.
За результатами проведеного аудиту ефективності планування та результативності контролю за повнотою нарахування і своєчасністю надходження акцизного податку з алкогольних напоїв до державного бюджету Рахункової палатою надані пропозиції щодо виявлення резервів збільшення надходження до державного бюджету акцизного податку від реалізації алкогольних напоїв.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/258534.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua