Названо найкращі країни для віддаленої роботи

22 янв, 12:00

Україна отримала 55 місце зі 111 у світовому рейтингу найкращих країн для віддаленої роботи. При цьому наша країна обігнала в списку США, Канаду, Нову Зеландію та Італію.

Рейтинг найбільш підходящих країн для воркейшн склала команда сервісу для пошуку авіаквитків і готелів momondo.ua.

Аналітики компанії проаналізували держави на основі 22 факторів шести різних категорій: подорожей, ціни, здоров’я і безпеки, віддаленої роботи, розваг і погоди. Найкращі умови для дистанційної роботи виявилися в Португалії.

«Ця країна отримала високі результати у всіх категоріях, включаючи відмінну погоду, велику кількість місць для відпочинку, низький рівень злочинності і відносно низьку вартість життя. Португалія також пропонує візу для цифрових кочівників, а багато місцевих жителів мають високий рівень володіння англійською мовою, що приваблює експатів», — пояснили експерти.

Друге і третє місце присудили Іспанії та Румунії відповідно. У першій державі багато ресторанів і кафе, хороший інтернет, численні коворкінги і є можливість отримати візу для фрилансерів. Румунія ж може похвалитися низькими цінами на оренду квартир і місцеву їжу.

Топ-10 країн з найкомфортнішими умовами роботи і широкими можливостями для подорожей, за версією momondo, такий:

Португалія;
Іспанія;
Румунія;
Маврикій;
Японія;
Мальта;
Коста-Ріка;
Панама;
Чехія;
Німеччина.

А ось Україна опинилася в середині рейтингу. «Тут одні з найнижчих цін на оренду готелів і квартир на короткі строки, вартість проїзду та проживання. Також є багато можливостей для відпочинку на будь-який смак, різноманітні розваги та пам’ятки культури», — зазначають аналітики.

Найгіршими країнами для віддаленної праці виявилися Віргінські, Бермудські острови і Мальдіви. Також некомфортно цифровим кочівникам буде на Кайманових островах, в Лівані, Антигуа і Барбуда, Зімбабве, Саудівській Аравії, Катарі та Ізраїлі.

Инф. finance.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/259047.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua