Новомосковський регіон Дніпропетровщини: податківці активно долучились до роз’яснювальної роботи щодо застосування РРО/програмних РРО

20 янв, 11:13

Нещодавно, фахівці управлінь інформаційної взаємодії, податкового аудиту, податкового адміністрування фізичних осіб та електронних сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відвідали Новомосковський регіон Дніпропетровщини з метою інформування представників малого бізнесу про новації законодавства щодо застосування РРО/програмних РРО та обліку товарних запасів.
Під час спілкування з суб’єктами господарювання – платниками єдиного податку, податківці повідомили ФОПам про основні норми щодо обов’язку застосування РРО/програмних РРО з 01.01.2022, про порядок реєстрації програмних РРО, переваги програмних РРО, а також про ведення ФОПами обліку товарних запасів.
Спілкування представників податкової служби Дніпропетровської області з бізнесменами має певний результат: оперативне інформування про новації законодавства – гарантія здійснення господарської діяльності без порушень.
Практична допомога, яка надається фахівцями податкової служби області відносно нових правил застосування РРО/програмних РРО – важливий аспект відносин з платниками як партнерами. А своєчасно отримана платниками податків інформація обов’язково стане їм у нагоді.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/259175.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua