За участі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області пройшло онлайн засідання робочої групи з питань реєстрації ПН/РК

15 фев, 12:15

За організацією Дніпропетровської обласної адміністрації з метою вирішення проблемних питань, пов’язаних з реєстрацією податкових накладних/розрахунків коригування (ПН/РК) та їх зупинення в Єдиному реєстрі податкових накладних сільськогосподарським товаровиробникам (фермерським господарствам тощо), нещодавно, відбулось засідання робочої групи за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Мазур Ольги (онлайн формат) та провідних фахівців ГУ ДПС (офлайн формат).
На засіданні робочої групи розглядались актуальні питання ПДВ.
Мазур Ольга акцентувала увагу на порядку зупинення реєстрації ПН/РК в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН) та на алгоритмі дій платника ПДВ у разі такого зупинення.
«Взаємодія податкової служби області з представниками бізнесу здійснюється на постійній основі. І це є вагомим аргументом того, що під час комунікацій розглядаються і вирішуються нагальні питання. Зворотний зв’язок завжди має ефект», – зазначила заступник начальника ГУ ДПС.
У ході заходу активно обговорювались питання, які виникають у платників під час реєстрації ПН/РК в ЄРПН. Енергійне спілкування під час заходу підтверджує, що такий обмін інформацією є актуальним і важливим.
Продуктивна співпраця з підприємницькою спільнотою направлена на виховання у бізнесменів відповідального ставлення до сплати податків. Адже від цього у повній мірі залежить добробут регіону.
Тому робота податкової служби Дніпропетровської області з платниками податків продовжується і є одним із пріоритетних напрямків діяльності.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/259950.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua