Дніпропетровщина – це Україна: Головне управління ДПС у Дніпропетровській області долучилося до Дня єднання

21 фев, 11:55

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що 16.02.2022, у День єднання, оголошений Указом Президента України, з метою посилення консолідації українського суспільства, працівники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області долучились до мільйонів громадян України і висловили свою приналежність до нашої Батьківщини.
Податківці Дніпропетровщини на території усієї області з синьо-жовтими прапорцями та стрічками зібралися біля національних прапорів і показали свою єдність і згуртованість. Під час підйому Державного прапора України одночасно по усьому регіону лунав Державний Гімн України.
Під час урочистостей з нагоди Дня єднання в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонов Валерій звернувся до колективу і зазначив: «Сьогодні, у День єднання, ми, як один, підтримуємо державність, національну ідею, соборність, територіальну цілісність та суверенність нашої України! Ми, державні службовці, свідомо обрали для себе відповідальний шлях у житті – шлях служіння на благо нашої Батьківщини.
Повсякденною працею ми підтверджуємо прояв свого патріотизму до держави!
Тож, будемо єдині! У згуртованості – наша сила!».
Будь-які регіональні особливості не можуть заперечити головного: незалежність України є результатом вибору всього українського народу. Нас об’єднує закоханість у рідний край, воля та завзятість українського народу, а також віра в єдину Україну!
Ми віримо у власні сили та продовжуємо разом будувати наше майбутнє. Тому, що нас єднає любов до України, єдиної та неповторної. І любов переможе!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/260078.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua