Виїзд мобільного ЦОПу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області до Магдалинівської територіальної громади

22 фев, 11:38

З метою реалізації податкового сервісу та якісного надання адміністративних та інших послуг нещодавно за участі фахівців Магдалинівського ЦОП Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) здійснено виїзд мобільного ЦОП ГУ ДПС до села Поливанівка та Почино-Софіївка – Магдалинівської територіальної громади Новомосковського району Дніпропетровської області.
Під час роботи мобільного ЦОПу ГУ ДПС заступником начальника ЦОП Магдалинівської ДПІ – Антоніною Тишкевич проінформовано мешканців громади щодо простоти та зручності використання ПРРО та РРО фізичними особами – підприємцями, які є платниками єдиного податку 2,3 та 4 груп.
Крім того, платникам повідомлено про зручність та переваги використання електронних сервісів ДПС України та надані роз`яснення щодо порядку реєстрації ПРРО за допомогою «Електронного кабінету».
Також податківці проінформували відвідувачів мобільного ЦОПу ГУ ДПС щодо проведення компанії декларування по доходам, які одержані громадянами протягом 2021 року, порядок надання та граничні строки подання Декларацій за 2021 рік.
Фахівцями податкової служби області проведено бесіду з мешканцями громади стосовно заборгованості зі сплати земельного податку та запропоновано звернутись до ЦОП Магдалинівської ДПІ для проведення звірки за письмовою заявою.
Присутнім роздані примірники брошур: «Електронний кабінет» – зручний електронний сервіс Державної податкової служби», «Стартувала деклараційна компанія 2022», «Щодо заповнення реквізиту «Призначення платежу» розрахункового документа на переказ коштів на єдиний рахунок», «Застосування РРО для ФОП-платників єдиного податку», «Єдиний рахунок працює».
15 суб’єктам господарювання вручено примірник пам’ятки «8 легких кроків роботи з ПРРО» з переліком номерів телефонів для отримання консультацій з питань застосування РРО/ПРРО, а також надано практичну допомогу по реєстрації.
Крім цього, мешканці громади отримали роз’яснення з питання  заповнення та подання повідомлень за ф. № 20-ОПП та подання заяви за ф. № 1-ПРРО.
Старости Поливанівського старостинського округу Новомосковського району Дніпропетровської області Олена Святська та Почино-Софіївського старостинського округу Новомосковського району Дніпропетровської області – Василь Носов подякували представникам ЦОПу Магдалинівської ДПІ ГУ ДПС за проведену зустріч з платниками та повідомили, що з метою досягнення позитивних результатів у наповненні місцевих бюджетів вони та їх команди готові до співпраці.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/260122.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua