Проти російського агресора розширюють санкції

25 фев, 09:00

Канада розширить санкції проти банків РФ, міністрів та російської еліти. Тепер її уряд анулює існуючі експортні дозволи для Росії і не видаватиме нових.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо оголосив, що його держава запроваджує жорсткі санкції проти Росії у відповідь на вторгнення в Україну. Про це повідомляє National Post.

Санкції направлять проти 58 осіб та організацій, пов'язаних з Росією, включаючи членів російської еліти та їх сім'ї, приватну військову компанію "Вагнера", великі держбанки, членів Ради безпеки Росії, у тому числі ключових міністрів уряду РФ, включаючи міністрів оборони, фінансів та юстиції. Санкції також анулюють існуючі експортні дозволи для Росії і не видаватимуть нових.

“Федеральний уряд приділятиме пріоритетну увагу імміграційним заявам для українців, які бажають переїхати до Канади. Також воно запускає спеціальну телефонну лінію для всіх, хто має термінові питання щодо еміграції з України”, – повідомляє Трюдо.

Раніше сьогодні прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив , що він рішуче наполягає на відключенні Росії від міжнародної платіжної системи SWIFT, проте канцлер Німеччини Олаф Шольц попередив його, що Ні Німеччина, ні Євросоюз не підтримають таких санкцій.

Инф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/260202.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua