Відбиваючи наліт на Київську область, ЗСУ збили п'ять літаків

01 мар, 13:00

Під час авіанальоту ВПС РФ на Васильків та Бровари, українські льотчики-винищувачі збили два російські літаки, ще три літаки збили зенітні ракетні дивізіони С-300. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

За попередніми даними, збиті штурмовики Су-30 та Су-35 російських окупантів. Крім того, під Києвом зенітний ракетний комплекс Бук М-1 збив крилату ракету та гелікоптер РФ.

Українські штурмовики Су-25 також завдали ракетно-бомбових ударів по ворогові.   Вони атакували колони бронетехніки та живої сили противника у Київській та Житомирській областях.

Вдало відпрацювала і бомбардувальна авіація. Су-24м Повітряних Сил завдали нищівних бомбових ударів по колонах танків та механізованої техніки, автоколонні з паливно-мастильними матеріалами на Чернігівщині та біля Бердянська.

Екіпажі Bayraktar TB2 знищили танк і два зенітні ракетні комплекси «Бук» окупантів.

Внаслідок ракетного удару у Білій Церкві Київської області ввечері 28 лютого було зруйновано триповерхову будівлю гуртожитку.

Мобільні оператори України заблокували доступ телефонів із російськими номерами у свої мережі. Українські військові та керівництво держави користуються спеціальним захищеним зв'язком гарантованої стійкості. Ці розмови неможливо прослухати за рахунок криптографічного шифрування та технічного захисту інформації, проінформувала Держспецзв'язку.

Сергій Горєлов

Инф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/260234.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua