Німецька компанія Henkel виходить з ринку росії

20 апр, 18:00

Німецький виробник побутової хімії Henkel припиняє діяльність у росії. До його концерну входять такі компанії, як Persil, Syoss, Szwarzkopf, Technomelt, Pattex, Pritt та інші. Відповідну заяву компанія оприлюднила на власному сайті, пише УНН.

Цитата

“На тлі поточних подій війни в Україні Henkel вирішив припинити свою діяльність в росії. Тепер ми будемо тісно співпрацювати з нашими командами в Росії над деталями, щоб забезпечити організований процес”, - повідомляє виробник.

Генеральний директор компанії Карстен Кнобель заявив, що Henkel засуджує війну росії проти України та насильство проти мирних жителів.

“Нашим пріоритетом залишається зробити все можливе, щоб підтримати наших колег в Україні”, - сказав він.

Деталі

Водночас 25 000 працівників у росії продовжуватимуть працювати і отримувати заробітню плату.

Крім того, Henkel зауважив, що надає підтримку своїм співробітникам в Україні та сусідніх країнах, надаючи фінансові пожертви, а також продукти харчування. Також повідоляється, що багато працівників допомагають на кордонах, розповсюджуючи товари першої необхідності або пропонуючи людям з України житло.

Додамо

Президент України Володимир Зеленський позитивно відреагував на вихід компанії з ринку рф.

“Все більше світових компаній оголошують про закриття в Росії. Сьогодні німецька компанія Henkel приєдналася до сотень інших таких великих компаній”, - сказав він.

Марина Тищенко

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/260557.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua