Маск може повернути Дональда Трампа у Twitter

11 май, 16:30

Американський підприємець Ілон Маск заявив, що може скасувати заборону доступу до Twitter для колишнього президента США Дональда Трампа. Про це Маск сказав на конференції FT у вівторок, пише УНН з посиланням на CNBC.

Цитата

«Постійні заборони повинні бути дуже рідкісними і дійсно зарезервовані для облікових записів, які є ботами або шахрайськими, спам-аккаунтами… Я дійсно думаю, що було неправильно банити Дональда Трампа… Я думаю, що це було помилкою», - сказав Маск.

«Я б скасував постійну заборону», — додав підприємець, який, як очікується, стане тимчасовим генеральним директором компанії.

Він зазначив, що «це не те, що обов'язково відбудеться».

Нагадаємо

У січні 2021 року адміністрація соціальної мережі Twitter назавжди заблокувала доступ до облікового запису чинного тоді президента США Дональда Трампа.

Це сталося після того, як прихильники чинного президента США Дональда Трампа увірвалися до Капітолію 6 січня, коли обидві палати Конгресу проводили засідання, на якому затверджували підсумки виборів у листопаді. На виборах президента переміг демократ Джо Байден. У ході заворушень загинули п'ятеро людей, зокрема співробітник поліції Капітолію.

Власник Tesla і SpaceX Ілон Маск запропонував викупити акції компанії Twitter, що залишилися, після того, як він на початку цього місяця купив 9,2% її акцій.

Саша Картер

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/261113.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua