У США бейсбольний м'яч з автографом Зеленського продали на аукціоні за 50 тисяч доларів

13 май, 14:45

Наразі багато українських діячів почали виставляти речі на благодійні аукціони, щоб допомогти армії. Так, у США на аукціоні було продано бейсбольний м’яч з підписом Президента України Володимира Зеленського за 50 тисяч доларів. Український Верховний Головнокомандувач ЗСУ став для багатьох символом мужності та незламності. Про це повідомляє Sky News, інформує УНН.

Цитата

"ПРОДАНО! Бейсбольний м’яч з підписом Володимира Зеленського продали за 50 тис. RR Auction пишається тим, що пожертвує понад 15 000 доларів США на додаток до щедрої пожертви нашого відправника на допомогу Україні", - йдеться в повідомленні.


Деталі

Лот було виставлено на благодійних торгах RR Auction of Boston. Виручені гроші будуть відправлені на допомогу українським біженцям, які втратили свої домівки через жорстоку війну рф.

Більше того, аукціоніст RR Auction надасть додаткові 15 тисяч доларів, а продавець Ренді Каплан зробить свій фінансовий внесок, проте сума пожертвування не розголошується. Зібрані кошти підуть на рахунку організацій, які займаються гуманітарною допомогою для України.

Нагадаємо

Вцілілу картину зі знищеного російськими окупантами музею української художниці Марії Примаченко "Квіти виросли коло четвертого блоку" продали на аукціоні за 500 тисяч доларів. Гроші підуть на потреби ЗСУ.

Українська співачка Джамала виставила на аукціон сукню у якій відкривала "Євробачення 2017".

Кароліна Гайдук

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/261177.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua