Голова Всесвітньої продовольчої програми ООН, просить путіна відкрити українські чорноморські порти через голод в інших країнах

13 май, 15:30

Голова Всесвітньої продовольчої програми ООН, просить путіна відкрити українські чорноморські порти через голод в інших країнах

Девід Бізлі, голова Всесвітньої продовольчої програми ООН, просить президента росії володимира путіна знову відкрити українські чорноморські порти перед глобальним лихом. Про це повілоиляє УНН з писиланя на CNN.

Цитата

"Мільйони людей у ​​всьому світі загинуть, тому що ці порти далі будуть заблоковані», – сказав Бізлі CNN.

Деталі

Відповідаючи на запитання, що він скаже безпосередньо путіну, чиновник ООН відповів: «Якщо у вас є повага до решти світу, незалежно від того, як ви ставитеся до України, вам потрібно відкрити ці порти».

Життєво важливі вантажі сільського господарства з України, відомі як житниця світу зараз на паузі, оскільки Одеський порт та сусідні порти були заблоковані серез бойові дії.

Бізлі попередив, що порти повинні запрацювати протягом наступних 60 днів, інакше українська економіка, орієнтована на сільське господарство, впаде.

Нагадаємо

За повідомленнями міжнародних ЗМІ, 11 травня російське судно з вкраденим українським зерном пришвартувалося біля берегів Сирії.

Юрій Свиридюк

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/261179.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua