МХП доставив понад 180 тонн гуманітарної допомоги з ЄС

20 май, 16:00

Благодійний фонд "МХП-Громаді" спільно з БФ "СпівДія" доставили понад 180 тонн гуманітарної допомоги з країн Європи. Про це повідомляє пресслужба фонду "МХП-Громаді", передає УНН.

Цитата

"Гуманітарну допомогу було передано в громади Донеччини, Запоріжжя, Київщини, Дніпропетровщини, Одещини та Львівщини", - уточнили у фонді.

Співпраця двох фондів покликана підсилити один одного і разом допомогти українцям, які через війну залишили свої домівки в пошуках порятунку, зазначили у "МХП-Громаді". Тож днями у Львові між представниками "МХП - Громаді" та "СпівДія" було підписано Меморандум про Співпрацю та партнерство.

Головною метою Меморандуму є консолідація зусиль партнерів для подолання наслідків російської агресії і захисту прав і свобод громадян України, інформують у "МХП-Громаді".

"Бажаючи захисту прав та інтересів громадян України, враховуючи прагнення цивільних осіб до активної участі у національному спротиві, домовлено про багатовекторну діяльність сторін, що реалізовуватиметься шляхом організації та проведення спільних заходів і проектів, обміну інформацією", - процитували у фонді підписаний документ.

За підсумками підпису меморандуму представники фондів обговорили можливість розвитку нових освітніх напрямів роботи, які мають на меті заповнення прогалин у навчанні дітей і психолого-емоційну допомогу особам, що постраждали від війни.

"Співпраця між благодійними організаціями зараз дуже важлива і дозволить бути більш ефективними та координувати зусилля великої кількості волонтерів, а найголовніше – охопити допомогою тих, хто цього найбільше потребує в умовах війни і наблизити день перемоги", - заначив директор департаменту корпоративної соціальної відповідальності МХП Павло Мороз.

Додамо

Попри те, що МХП вийшов на довоєнний рівень експорту, компанія постійно допомагає як армії, так і всім українцям: З 24 лютого МХП передало на допомогу країні (за даними на середину квітня) - 12 млн дол.

Зокрема, нещодавно завдяки тісній співпраці громадської організацій Fundacja Rozwoju Regionów та Фонду "МХП-Громаді" в Україну вдалося перевезти в Україну понад 350 тонн картоплі, а котики-переселенці отримали 300 кг корму.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Ірина Макаренко

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/261384.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua