Інтернет для подорожей та не тільки. Маск анонсував Starlink для автофургонів

24 май, 13:15

Космічна компанія SpaceX мільярдера Ілона Маска анонсувала Starlink RV – сервіс для житлових автофургонів. Там стверджують, що зараз немає черги на замовлення комплектів для отримання послуги супутникового інтернету.

"Все буде відправлено незабаром після розміщення замовлення", – йдеться на сайті. Тим часом з огляду на очікуваний вал замовлень SpaceX не може гарантувати швидке доставлення, пише theverge.com.

Starlink для автофургонів можна буде використовувати усюди, де компанія надає послуги, він підходить для кемпінгу та інших заходів у сільській місцевості або віддалених від цивілізації районах.

Абоненту потрібно буде викласти $599 за термінал та $135 на місяць за інтернет-з'єднання. У послугу Starlink RV входить можливість зупиняти та відновлювати обслуговування в будь-який зручний для користувача час.

Поки що клієнти, пише видання, зможуть розраховувати швидкість завантаження від 5 Мбіт/с до 100 Мбіт/с (звичайний сервіс Starlink дає 50–250 Мбіт/с).

Підключення, однак, буде недоступне під час руху фургона, застерегли у компанії і додали, що SpaceX "працює над додаванням цього до послуги".

Клієнтам пропонується випробувати Starlink RV протягом 30 днів. Якщо якість не задовольнить, SpaceX обіцяє повернути гроші за обладнання.

Евгений Пилипенко

ЛIГАБiзнесIнформ


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/261473.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua