Особливості в оподаткуванні, спрямовані на підтримку бізнесу та громадян в умовах дії воєнного стану, – перший вебінар ДПС та Ради бізнес-омбудсмена

26 май, 10:28

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє про наступне.
Особливості в оподаткуванні, спрямовані на підтримку бізнесу та громадян в умовах дії воєнного стану, – з такої теми стартувала серія вебінарів, започаткованих ДПС спільно з Радою бізнес-омбудсмена.
Провідні фахівці Департаменту оподаткування фізичних осіб ДПС поінформували платників податків про основні зміни в оподаткуванні платників єдиного податку, нарахуванні ЄСВ та сплаті майнових податків.
Про особливості сплати єдиного податку, ЄСВ та податку на майно дивіться далі у відео (https://tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/instrukcii/8801.html).
Під час вебінару учасники активно ставили запитання представникам податкової служби. Так, слухачі цікавилися наданою законодавством можливістю не сплачувати єдиний податок та ЄСВ підприємцями.
Проведений захід засвідчив зацікавленість з боку платників до такого формату спілкування з податковою службою, що надає змогу не лише отримати інформацію, але й безпосередньо відповіді на свої питання. У свою чергу податкова служба аналізує такі зустрічі з платниками для подальшого формування тем, які потребують більш детального розʼяснення.
Нагадуємо, що вебінари з актуальних питань оподаткування проводитимуться протягом травня – червня поточного року. Слідкуйте за анонсами на офіційних ресурсах ДПС.
Інформацію розміщено на офіційному вебпорталі ДПС України
 
https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/584897.html


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/261550.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua