Контроль за міжнародним оподаткуванням, - третій вебінар ДПС та Ради бізнес-омбудсмена

10 июн, 10:58

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на офіційному вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/587417.html повідомила.
Темою третього вебінару ДПС та Ради бізнес-омбудсмена став «Контроль за міжнародним оподаткуванням: що змінилося?».
В. о. директора Департаменту трансфертного ціноутворення ДПС Катерина Риженкова та її колеги, фахівці департаменту, розповіли про зміни у трансфертному ціноутворенні, особливості звітування та податкового контролю.
Мова також йшла про контрольовані іноземні компанії – звітування, питання податкового резидентства контролера, безподаткову ліквідацію, а також про виплату пасивних доходів та контроль за нерезидентами.
Детальніше про зміни у контролі за міжнародним оподаткуванням дивіться у відео https://tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/instrukcii/8821.html
Відповідно до практики, що вже склалася, всі питання, з якими платники зверталися до представників податкової служби під час вебінару, будуть опрацьовані для надання відповіді.
Катерина Риженкова також закликала учасників активно використовувати вебінари як майданчик для спілкування з представниками ДПС для оперативного отримання необхідної інформації та розʼяснень.
Наступний вебінар відбудеться 14 червня 2022 року, під час якого розглядатимуться особливості релокації бізнесу в Україні.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/262061.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua