Рентні платежі від платників Дніпропетровського регіону до місцевих бюджетів у 2022 року перевищили 1,8 млрд гривень

13 июн, 10:31

Платники рентної плати у січні – травні 2022 року поповнили місцеві бюджети Дніпропетровщини на суму понад 1,8 млрд гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року надходження збільшились на понад 1 млрд грн, або на 124,5 відсотків.
Нагадуємо, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо запровадження диференційованої рентної плати за видобування газу природного» запроваджено механізм справляння рентної плати за видобування газу природного із застосуванням трьох ступенів ставок в залежності від фактичних цін, які відповідають розрахованій Мінекономіки щомісячній середній ринковій ціні у європейському сегменті ринку.
Декларування податкових зобов’язань з рентної плати до затвердження відповідних змін здійснюється в чинній формі Додатку 2 прим. 1 до Податкової декларації з рентної плати у порядку, наведеному в умовному прикладі, розміщеному на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/577693.html.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/262111.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua