Окупанти намагалися здати на брухт комплектуючі до техніки, щоб не потрапити на передову

15 июн, 13:15

Щоб не потрапити на передові позиції командири однієї з батарей 933-го зенітно-ракетного полку окупаційних військ вирішили зробити свою техніку небоєздатною. Загарбники зняли з бойових машин "Тор-М2У" блоки керування та вирішили продати їх у пункті прийому дорогоцінних металів.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"Однак, росіян, як завжди, підвела жадібність. У пункті прийому металобрухту вони назвали надто високу ціну і вступили в конфлікт із  приймальницею, яка тут же повідомила про “бізнесменів” у так зване “МДБ ДНР”", - йдеться у повідомленні.

Тепер командування полку пояснює втрату електронних блоків нібито бойовими діями, а окупанти – "бізнесмени" продовжили службу у піхотних підрозділах на передовій.

"Військова розвідка України оприлюднить список командного складу 933 зенітно-ракетного полку 150 мотострілецької дивізії 8 загальновійськової армії Південного військового округу, яка діє на Донецькому напрямку і нагадує, що всіх військових злочинців буде викрито і за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності", - наголошують у відомстві.

Зазначимо, у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області "адміністрація" загарбників терміново шукає додаткові морозильні камери та промислові холодильники для зберігання тіл убитих російських військових .

Світлана Манько

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/262220.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua