Життя триває: за організацією профспілки податкової служби Дніпропетровщини податківці відвідали мальовничий куточок рідного краю

16 июн, 10:32

Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби (далі – Профспілка) згуртувалася і продовжує свою основну діяльність в умовах дії режиму воєнного стану.
Захист і допомога податківцям – основна робота Профспілки.
Життя триває і не менш важливо, щоб кожен член Профспілки розумів і відчував, що ним опікуються і поза робочим часом.
Нещодавно, за організацією Профспілки працівники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відвідали осередок тепла, любові та затишку – приватну ферму – сироварню «Зелений Гай».
«Зелений Гай» – це місце, сповнене любові до природи, тварин та справжніх сирів.
Під час відвідування «Зеленого Гаю» працівники податкової відчули єдність з природою – простором нашого повсякденного перебування. Адже любити її, прислухатись до неї – це жити з природою в гармонії і ставитись до неї з повагою.
У «Зеленому Гаю» податківці ознайомились з історією створення ферми, цікавими фактами про тварин, пермакультурою на фермі, продегустували сири і отримали безліч позитивних емоцій під час пет-терапії.
Представники податкової служби мали можливість придбати справжній сир з домашнього молока та інші смаколики, природньо вирощені на фермі.
Побачити та відчути по іншому навколишнє середовище – це задоволення! Спостерігати і пізнавати унікальність природи – такі події сьогодні надихають на життя!
Профспілка податкової служби області – це організація, яка сьогодні надає персональну підтримку, матеріальну та психологічну допомогу податківцям і головне – дає можливість своїм членам відволіктись від воєнних реалій.
Податківці Дніпропетровської області, приєднуйтесь та поповнюйте ряди Профспілки!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/262257.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua