Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області

21 июн, 10:31

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє, що нещодавно, у режимах онлайн та офлайн відбулося третє засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – Громадська рада), в якому взяли участь представники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС): заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов, начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Манушак Осипова та представник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС.
Під час засідання фахівець управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС розповів членам Громадської ради про строки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, визначених п.п. 69.1 п. 69 підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України, зміни до якого внесені Законом України від 12 травня 2022 року № 2260-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану».
Крім того, обговорювались строки подання підприємствами фінансової звітності разом з аудиторським висновком.
Також розглянуті підсумки декларування громадянами Дніпропетровського регіону доходів, отриманих у 2021 році, станом на 01 червня поточного року.
У ході засідання вирішено низку інших питань стосовно діяльності Громадської ради.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/262394.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua