Німеччина прийняла вже понад 850 тисяч українських біженців

04 июл, 16:30

На тлі закидів, що у ФРН краще приймають біженців з України, ніж із Сирії, міністерка внутрішніх справ країни зазначила, що Німеччина дійсно вдосконалила процедуру в порівнянні з 2015 роком. Наразі Німеччина прийняла вже понад 850 тисяч українських біженців. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

Деталі

Німеччина від початку війни Росії проти України вже прийняла понад 850 тисяч українських біженців - переважно жінок і дітей. Про це повідомила міністерка внутрішніх справ ФРН Ненсі Фезер.

На тлі критики, що ФРН краще приймає біженців з Європи, ніж тих, хто тікав від війни на Близькому Сході, Фезер зазначила, що у країні дійсно вдосконалили процедуру в порівнянні з 2015 роком.

Цитата

"Ми зробили багато речей набагато краще, ніж під час останнього великого переміщення біженців у 2015 році", - сказала вона і додала, що "неймовірно багато громадян" приєдналися до зусиль уряду щодо прийняття українців.

Міністерка також назвала "історичним успіхом" і великим досягненням "швидку та небюрократичну" здатність усіх європейських держав прийняти біженців з України.

Нагадаємо

Посол України у Французькій Республіці та Князівстві Монако Вадим Омельченко розповів, як французи ставляться до біженців в Україні та як у Франції себе поводять росіяни.

Юрій Свиридюк

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/262837.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua