Twitter подасть до суду на Ілона Маска, якщо той відмовиться від угоди щодо купівлі компанії

11 июл, 13:00

Правління Twitter повідомило, що подасть до суду, якщо Ілон Маск відмовиться від операції з купівлі компанії. Про це пише Washington Рост.

Згідно з повідомленням, 8 липня правління Twitter заявило, що подасть до суду для забезпечення дотримання угоди щодо купівлі компанії на 44 млрд доларів.

"Експерти з правових питань заявили, що Маску буде важко просто відмовитися від угоди. У угоді також передбачено плату за розірвання угоди у розмірі 1 мільярда доларів", - пише видання.

Те, що компанія може подати до суду на Маска, написав у своєму Twitter голова правління Брет Тейлор.

"Рада директорів Twitter зобов'язується закрити угоду за ціною та умовами, узгодженими з Маском, і планує подати до суду для забезпечення дотримання угоди про злиття. Ми впевнені, що переможемо в Канцлерському суді штату Делавер", - написав Тейлор.

Угода про купівлю компанії, яку Маск підписав у квітні, включала зобов'язання довести угоду до кінця, не допускаючи серйозних змін у бізнесі.

Нагадаємо, угода Ілона Маска про покупку Twitter перебуває під загрозою, оскільки його аналітики не знайшли ефективних шляхів для перевірки та виявлення коректної кількості спам-акаунтів у соцмережі.

Раніше мультимільярдер Ілон Маск купив соціальну мережу Twitter. Заключний раунд переговорів відбувся 25 квітня. Сума операції склала 44 мільярди доларів.

Степан Крьока

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263015.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua