Українці в Латвії ат Естонії можуть відкрити безкоштовний банківський рахунок онлайн

16 июл, 08:00

Латвійський банк Citadele повідомив про нову послугу для українців — відкриття банківського рахунку через мобільний додаток.

З моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну банк отримав 4200 заявок від біженців з України на відкриття рахунків. Послуга доступна для українців, які знайшли прихисток у Латвії та Естонії. Раніше процедуру можна було проводити лише у відділенні банку та за попереднім записом, відтепер за допомого мобільного додатку рахунок можна відкрити у будь-який зручний час.

Як оформити картку?

Відкриття банківського рахунку відбувається у декілька етапів:
завантажити мобільний додаток банку Citadele;
зробити селфі;
додати фотокопію паспорту, або іншого документу, що підтверджує особу;
завантажити особисті дані, в тому числі номер телефону та особистий код, виданий Латвією чи Естонією.

Вся процедура подання заявки займає 5-7 хвилин. Банк перевірить завантажену інформацію і якщо все вірно — зв’яжеться із клієнтом для отримання копії посвідки на проживання, виданої в Латвії. Після відкриття рахунку заявник отримає свою картку та документи без відвідування відділення — у листі поштою.

Послуга доступна латиською, англійською та російською мовами. Відкриття рахунку є безкоштовним.

При дистанційному відкритті рахунку громадяни України отримують картку Citadele X, яка дозволяє здійснювати безконтактні покупки та знімати готівку без комісії необмежену кількість разів у банкоматах Citadele та один раз на місяць в інших банкоматах по всьому світу (враховуючи ліміт картки).

Інф. finance.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263034.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua