Шмигаль закликав корейський бізнес, який покинув рф, переходити в Україну

14 июл, 16:30

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозверненні до учасників конференції "Азійське лідерство" закликав корейський бізнес, який покинув ринок рф, переносити виробництво в Україну. Він зазначив, що Республіка Корея може відігравати помітнішу роль у зусиллях світового співтовариства з допомоги Україні, передає УНН.

Цитата

"москва вже була змушена щонайменше вдвічі збільшити видатки на свою армію, а тому необхідно перерізати грошовий потік, який агресор отримує від торгівлі та податків іноземних компаній. Це завдання для всіх демократичних країн світу, і ми сподіваємося, що Республіка Корея підтримає таку позицію", - зазначив прем'єр-міністр.

Деталі

Шмигаль заявив, що бізнес із росією стає "токсичним", а корейські корпорації, які продовжують працювати там та сплачувати податки, так чи інакше фінансують війну в Україні. Він також запропонував корейським компаніям, які пішли з російського ринку завдяки міжнародним санкціям, перенести своє виробництво до України.

"Запрошуємо корейський бізнес, відомий в усьому світі, долучитись до відбудови України та стати важливою складовою нашого майбутнього", - підсумував прем'єр-міністр.

Марина Тищенко

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263197.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua