За спецвикористання води у І півріччі 2022 року місцеві бюджети Дніпропетровської області отримали майже 41,2 млн грн рентної плати

15 июл, 10:33

З початку 2022 року місцеві бюджети Дніпропетровського регіону за спеціальне використання води від платників рентної плати отримали майже 41,2 млн гривень. Надходження збільшились у порівнянні з січнем – червнем 2021 року на понад 1,3 млн грн, або на 3,4 відсотки.
Нагадуємо, що у разі виправлення показників в окремих додатках до поданої звітної податкової декларації з рентної плати (далі – Декларація) суб’єкт господарювання подає:
► до настання граничного терміну подання Декларації – звітну нову Декларацію разом з усіма додатками, в яких обчислюються податкові зобов’язання за відповідним видом об’єкта оподаткування;
► після настання граничного терміну подання Декларації – уточнюючу Декларацію разом з тими додатками, в яких виявлені помилки та у зв’язку з цим уточнюються податкові зобов’язання за відповідним видом об’єкта, із зазначенням суми штрафної санкції у розмірі визначеному п. 50.1 ст. 50 Податкового кодексу України (ПКУ) та пені відповідно до ст. 129 ПКУ.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263231.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua