Про обслуговування платників, взаємодію з громадськістю і ЗМІ та перспективи працевлаштування в органах ДПС йшлося на зустрічі з молоддю

18 июл, 11:03

Нещодавно Дніпровським державним аграрно-економічним університетом (далі – ДДАЕУ) спільно з Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за допомогою платформи ZOOM проведена зустріч зі студентами ДДАЕУ.
У заході для студентів ІІ курсу ДДАЕУ за спеціальностями «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування» від ГУ ДПС прийняли участь в. о. начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, начальник управління інформаційної взаємодії Осипова Манушак, заступник начальника управління – начальник відділу розвитку персоналу управління персоналу Яковлєва Вікторія, начальник відділу організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг управління податкових сервісів Науменко Оксана.
На зустрічі студентів ознайомили з важливими напрямками діяльності податкової служби Дніпропетровщини, пов’язаними з обслуговуванням платників, взаємодією з громадськістю і засобами масової інформації (ЗМІ) та розглянули умови працевлаштування випускників вищих навчальних закладів у податкових органах.
Виховання молодого покоління, як сумлінного платника податків – важливе завдання для податкової служби. Податківці Дніпропетровщини завжди приділяли особливу увагу цьому напрямку роботи. Сьогодні, незважаючи на воєнний стан, взаємодія з молоддю продовжується і спрямована не тільки на виховання відповідального ставлення до обов’язку сплати податків, а й на якісне і своєчасне інформування молодого покоління про роботу ДПС.
На заході увагу акцентовано на перевагах роботи у податковій службі Дніпропетровської області, розглянуто умови та оплату праці фахівців податкової служби.
Також студентів ознайомлено з традиційними формами інформування платників про практику застосування податкового законодавства (семінари, зустрічі, наради), і з інформуванням через засоби масової інформації – газети, радіо, телебачення і мережу Інтернет.
Крім того, аудиторії повідомлено: для того, щоб бізнес мав змогу стабільно працювати і під час воєнного стану, податковою службою області створено комфортні умови для платників у сфері адміністрування податків, своєчасного інформування щодо прийнятих законодавчих ініціатив у сфері оподаткування та надання адміністративних послуг. Адже зараз бізнес відновлює свою роботу, своєчасно сплачує кошти до бюджетів, які підтримують нашу країну в цей складний час.
Наприкінці заходу сторони висловили побажання на подальшу співпрацю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263273.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua