Для аграріїв за участі податківців Дніпропетровщини проведено вебінар

18 июл, 11:04

Взаємодія податкової служби Дніпропетровської області з органами виконавчої влади регіону здійснюється на постійні основі.
Нещодавно, за організацією Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА) проведено вебінар, присвячений актуальним питанням земельних відносин.
Захід відбувся, зокрема за участі в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Леонова Валерія та провідних фахівців ГУ ДПС.
На заході розглянуті питання, пов’язані з реєстрацією податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних сільськогосподарськими товаровиробниками (фермерськими господарствами тощо).
Крім того, особливу увагу приділено роз’ясненням щодо пільг з земельного податку під час воєнного стану.
Учасники також обговорили порядки надання безповоротних грантів для аграріїв, а саме: мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу; грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства; грантів для створення або розвитку тепличного господарства та розглянули інші питання.
Обмін інформацією і співпраця державних органів з бізнесом є ефективною, оскільки від спілкування завжди є результат, направлений на спільну роботу по забезпеченню надходжень до бюджетів, особливо під час дії воєнного стану.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263275.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua