Чергове засідання комітету за галузевою ознакою «Підприємництво (малий та середній бізнес)» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області

19 июл, 10:24

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) повідомляє, що нещодавно відбулося третє засідання комітету за галузевою ознакою «Підприємництво (малий та середній бізнес)» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – Комітет) за участі в. о. начальника ГУ ДПС Валерія Леонова та провідних фахівців управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС.
На початку засідання Валерій Леонов привітав присутніх та побажав продуктивної роботи.
Під час засідання розглянуті питання декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році, та порядку отримання податкової знижки.
Крім того, присутні проінформовані про розширення повноважень сільських, селищних, міських рад та рад об’єднаних територіальних громад відповідно до норм Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» та звільнення від відповідальності платників у період дії воєнного стану в Україні, передбачене нормами Закону України від 12 травня 2022 року № 2260-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану».
На засіданні обговорювались інші питання щодо діяльності Комітету.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263331.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua