ТРЦ Ocean Plaza у Києві остаточно закрився

27 июл, 12:00

Київський торгово-розважальний центр Ocean Plaza остаточно припинив роботу. ТРЦ фактично закрився ще 24 лютого, однак там продовжував працювати супермаркет "Ашан", але тепер і він повідомив у Facebook про закриття у зв'язку з припиненням роботи Ocean Plaza.

"Шановні клієнти "Ашан Либідська"! Відсьогодні (25 липня, – Delo.ua) магазин тимчасово не працюватиме. Адміністрація Ocean Plaza повідомила про припинення роботи торговельного центру", – йдеться у повідомленні "Ашану".

Чи планує супермаркет згодом відновити роботу, невідомо. Те ж стосується і інших магазинів у ТРЦ. Пресслужба Ocean Plaza також не коментувала остаточне закриття ТРЦ.

Найімовірніша причина — проблеми із власниками ТРЦ. Як відомо контрольний пакет акцій компанії, що володіє Ocean Plaza, належить сім’ї та партнерам Аркадія Ротенберга, близького до президента РФ олігарха.

В Україні триває процес конфіскації російського майна у зв'язку з вторгненням РФ. Ще в лютому радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що конфіскацію майна росіян розпочнуть із київського ТРЦ Ocean Plaza. Чи сталося це станом на кінець липня, невідомо.

Віта Молодан

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263618.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua