Податківці Дніпропетровщини провели вебінар для студентів Університету митної справи та фінансів

28 июл, 10:35

У кожного покоління є свій сенс. Майбутнє країни завжди було за молоддю. Розумна, талановита молодь – це надія будь-якої країни. Саме молоді люди завжди були двигунами прогресу та розвитку. Вони зводили могутні споруди, надихалися фантастичними мріями і втілювали їх у життя. Освічені молоді люди – це опора майбутнього країни.
Спілкування з молодим поколінням, обмін досвідом – такий формат комунікації у пріоритеті у податківців Дніпропетровщини. Саме діалог, який мотивує на активні дії і прагнення стати корисним для своєї Батьківщини є найбільш результативним.
За організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) нещодавно проведено вебінар для студентів Університету митної справи та фінансів (далі – УМСФ). Тематика заходу пов’язана з історією виникнення податків, правом на податкову знижку, електронними сервісами та офіційними інформаційними ресурсами податкової служби Дніпропетровської області.
У вебінарі прийняли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонов Валерій, декан факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин УМСФ, кандидат економічних наук, доцент Даценко Вікторія, завідувачка кафедри соціального забезпечення та податкової політики факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин УМСФ, кандидат економічних наук, доцент Тараненко Вікторія, викладачі УМСФ, провідні фахівці ГУ ДПС та студенти УМСФ.
У привітальному слові Вікторія Даценко подякувала за організацію заходу та акцентувала увагу на позитивних моментах співпраці податкової служби Дніпропетровської області і УМСФ, яка вже стала традиційною.
Леонов Валерій, проінформував учасників вебінару про історію виникнення податків та їх роль у розвитку держави, а також зазначив, що Дніпропетровщина у цей нелегкий для усієї України час тримає економічний фронт!
«Молодість – це прекрасний час надій і впевненості, що мрії обов’язково збудуться. Тому важливо використовувати всі переваги цієї прекрасної пори. Ваші знання, нові ідеї, креативність, наполегливість, оперативність мислення особливо потрібні для нашої держави та економіки. Тож, бажаю Вам старанно навчатися, отримувати знання, щоб бути гідними членами українського суспільства та приносити користь своїй країні», – звернувся заступник начальника ГУ ДПС до студентської аудиторії.
На вебінарі студентів також ознайомили з питаннями стосовно права на податкову знижку за витратами, понесеними на здобуття освіти; електронними сервісами ДПС України; наданням послуг центрами обслуговування платників у період дії воєнного стану, а також офіційними інформаційними ресурсами податкової служби Дніпропетровської області.
Молодь відіграє особливу роль у суспільстві. Саме вона виступає провідником соціально-економічного, політичного і духовного відродження, рушієм нових якісних змін, викликаних назрілими потребами суспільства. Тому держава, що прагне до прогресивного розвитку, потребує якомога повнішого залучення молоді до трансформаційних процесів.
Юні, натхненні, впевнені, у міру зухвалі, енергійні, рішучі, окрилені ідеями, сповнені сил, схильні до інновацій молоді люди є динамічною складовою сучасного українського суспільства. Вони об’єднані спільним баченням і реальним планом дій щодо покращення майбутнього нашої держави, адже взаємини держави і молодого покоління впливають на перебіг соціально-економічних та політичних перетворень.
Захід пройшов в активному діалозі. Учасники вебінару висловили побажання на подальшу співпрацю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263673.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua