Чергове засідання комітету за галузевою ознакою «Невиробнича сфера, в тому числі ЖКГ» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області

29 июл, 10:28

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) повідомляє, що сьогодні, 20 липня 2022 року, проведено третє засідання комітету за галузевою ознакою «Невиробнича сфера, в тому числі ЖКГ» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – Комітет), в якому взяли участь в. о. начальника ГУ ДПС Валерій Леонов та фахівці управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС.
Валерій Леонов привітав присутніх та побажав конструктивної роботи.
Під час засідання розглядалися питання відновлення проведення камеральних перевірок податкової звітності відповідно до норм Закону України від 12 травня 2022 року № 2260-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового контролю та адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану» та порядок відкриття спеціального рахунку у банку для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування.
На засіданні вирішені інші питання, пов’язані з діяльністю Комітету.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/263719.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua