Взаємодія податкової служби Дніпропетровщини з бізнесом

22 авг, 10:33

Днями, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у форматі онлайн проведено зустріч фахівців ГУ ДПС з представниками Європейської Бізнес Асоціації (далі – Асоціація).
Зустріч організовано з урахуванням звернення від Асоціації, що надійшло на Комунікаційну податкову платформу ГУ ДПС.
У заході прийняли участь в. о. начальника ГУ ДПС Твердохлєб Марина; начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Осипова Манушак; керівник Дніпровського офісу Європейської Бізнес Асоціації Присяжнюк Катерина; члени регіональної Координаційної ради Асоціації; координатори податкових комітетів Асоціації; а також виконавча команда Дніпровського офісу Асоціації та керівники структурних підрозділів ГУ ДПС.
В. о. начальника ГУ ДПС Твердохлєб Марина відкрила захід, привітала всіх учасників та подякувала за підтримку твердої позиції щодо подальшого розвитку партнерських відносин між представниками бізнесу і податкової служби.
Твердохлєб Марина ознайомила присутніх з надходженнями січня – липня 2022 року до зведеного бюджету, які забезпечили платники Дніпропетровщини. Вона також окремо зупинилась на позитивній динаміці надходжень податків до бюджетів у липні поточного року.
В. о. начальника ГУ ДПС висловила подяку платникам, які сьогодні не залишились осторонь, проявляють свій патріотизм, утримують робочі місця, наповнюють бюджети і наближають нашу Перемогу.
«Податкова служба Дніпропетровщини активно підтримує діалог з бізнесом. І сьогодні приємно відмітити плідну співпрацю з Офісом Європейської Бізнес Асоціації у Дніпрі. Зустрічі з представниками Асоціації відбуваються не перший рік і стали вже традиційними. При цьому, взаємовідносини між податківцями і платниками постійно розвиваються. Ми завжди готові до відкритого діалогу з платниками і схвально, що отримуємо від Вас позитивний зворотній зв’язок. Отже, Комунікаційну податкову платформу запроваджено задля ще більш ефективної взаємодії між нашою службою і бізнесом», – зазначила в. о. начальника ГУ ДПС.
Присяжнюк Катерина подякувала керівництву ГУ ДПС за співпрацю та окреслила напрямки подальшої роботи Асоціації з податковою службою Дніпропетровщини у 2022 році. Вона висловила впевненість, що запровадження Комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС забезпечить оперативний зворотній зв’язок у вирішенні нагальних питань бізнесу.
Зрозумілі правила оподаткування надають можливість бізнесу працювати у прозорому полі. І сьогодні, як ніколи, взаємодія податкової служби і бізнес-спільноти, є надзвичайно важливою для забезпечення успіху у цьому напрямку. Відкритий діалог допомагає визначити проблемні питання роботи бізнесу і напрацювати системні рішення для комфортного ведення суб’єктами господарювання своєї діяльності.
Учасники зустрічі подякували організаторам за конструктивне спілкування і висловили сподівання, що діалог буде продовжено.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/264453.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua