Підтримка у час випробувань: Дніпропетровщина підтримує внутрішньопереміщених осіб

05 сен, 15:20

Ніхто з нас не був готовий до тих подій, що зараз відбуваються на території України. Але наше завдання сьогодні – зберегти фізичне і психологічне здоров’я, навчитися справлятися зі стресами. Без турботи і допомоги це неможливо.
Безпека податківців Дніпропетровщини для керівництва Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) у пріоритеті. До того ж, в ГУ ДПС з 2014 року працевлаштовано 25 внутрішньопереміщених осіб, в т.ч. 9 осіб прийнято з лютого 2022 року.
В. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Марина Твердохлєб особисто привітала податківців Нікопольщини та інших регіонів та подякувала їм за добросовісне виконання службових обов’язків у непростий для країни час, високий професіоналізм, відданість справі та сумлінну працю в ім’я незалежної України.
Марина Твердохлєб висловила впевненість, що колектив податкової служби області, до якого входять і працівники Нікопольського регіону, згуртується ще більше.
«Життя триває і не менш важливо, щоб кожен працівник податкової служби області відчував впевненість у завтрашньому дні. Служіння суспільству у напрямку зміцнення економічного, воєнного та трудового фронтів – це зараз наша спільна справа, яка наближає Перемогу! І саме підтримка та взаємодопомога зміцнюють наші сили! Ми єдині і незламні духом! Перемога – за нами! Все буде Україна!», – зазначила в. о. начальника ГУ ДПС під час зустрічі.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/264966.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua