Обсяги виробництва Tesla у Шанхаї збільшились у 3 рази

12 сен, 09:30

Виробник електрокарів Tesla у серпні на заводі в Шанхаї випустив 76 965 автомобілів. Це практично в 3 рази перевищує липневий показник, зазначають у LBLV.

Китайська асоціація легкових автомобілів підтвердила, що минулого місяця компанія Ілона Маска експортувала 42 463 машин моделі Model 3 і Model Y з Піднебесної. У липні Tesla продала 28 217 машин та експортувала 19 756 авто.

Незважаючи на те, що в липні на підприємстві в Шанхаї проводилась модернізація і графік поставок було порушено, вже в серпні компанія збільшила виробничі обсяги, незважаючи на карантинні обмеження та спеку.

Завод CATL, що займається виробництвом акумуляторів для Tesla у Шанхаї, змушений був призупинити деякі операції через політику обмеження електроенергії, яку проводить місцева влада.

На китайському сайті виробника час очікування доставки двох найпопулярніших моделей машин в КНР скоротився до 14 тижнів.

Після складного початку року через карантинні обмеження продажі машин у Китаї відновилися. У LBLV зазначають, що це пов'язано із податковими пільгами та державною підтримкою.

Акції Tesla на торгах подорожчали на 3,38% до 283,70 долара.

Кирило Дорофєєв

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/265152.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua