Українцям невідкладно виплатять пенсії на звільнених територіях

13 сен, 09:15

Цього тижня Укрпошта готова забезпечити першу доставку та виплату пенсій мешканцям деокупованих населених пунктів Харківської області. Відповідне рішення було ухвалено 10 вересня за результатами засідання Координаційного штабу з питань деокупованих територій. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Цього тижня Укрпошта готова забезпечити першу доставку та виплату пенсій мешканцям деокупованих населених пунктів Харківської області.

Деталі
Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив, що пересувні відділення почнуть розвозити пенсії з понеділка-вівторка. На етапі рішення знаходиться питання про тих пенсіонерів, які отримують виплати на картки. Але і їх найближчим часом буде усунено. Він також запевнив, що пенсії отримають усі.

Крім того, на засіданні штабу обговорили роботу органів влади у деокупованих населених пунктах, відновлення зруйнованої критичної інфраструктури (електро-, газо-, теплопостачання, зв'язок, ремонт житлового фонду), розмінування територій, доставку соціальних виплат, надання гуманітарної допомоги тощо.

Нагадаємо
Раніше Мінфін писав про те, що у ПФУ роз'яснили, як виплачуються військові пенсії в Україні.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/265196.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua