На Дніпропетровщині припинено реалізацію контрафактних тютюнових виробів

13 сен, 10:12

У рамках співпраці між Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) та Головним управлінням Національної поліції в Дніпропетровській області у м. Кам’янське Дніпропетровської області проведено спільні заходи, спрямовані на протидію незаконному обігу підакцизних товарів.
За результатами проведеної роботи фахівцями відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС за реалізацію тютюнових виробів без марок акцизного податку встановлено порушень на загальну суму 1,08 млн грн, а працівниками Головного управління Національної поліції в Дніпропетровської області з незаконного обігу вилучено контрафактної продукції на загальну суму 1 млн гривень.
За вчинені порушення на винних осіб складено протоколи за статтями 1551 та 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
ГУ ДПС на постійній основі здійснює контроль за обігом підакцизних товарів та вживає відповідні заходи по виведенню бізнесу з тіньового сектору, що забезпечує додаткові надходження до бюджету держави, а також збільшує захист споживачів в отриманні якісних товарів та послуг.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/265218.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua