Відбулося засідання комітету за галузевою ознакою «Невиробнича сфера в тому числі ЖКГ» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області

27 сен, 10:48

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) повідомляє, що сьогодні, 23 вересня 2022 року, проведено четверте засідання комітету за галузевою ознакою «Невиробнича сфера в тому числі ЖКГ» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – Комітет).
У засіданні Комітету від ГУ ДПС взяли участь заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, начальник управління інформаційної взаємодії Осипова Манушак.
На початку засідання Леонов Валерій привітав присутніх та побажав плодотворної роботи.
У ході засідання розглянуті результати декларування фізичними особами Дніпропетровської області доходів, отриманих у 2021 році.
Крім того, присутні проінформовані про реєстр керівників платників податків – боржників, запроваджений нормами Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».
На засіданні вирішені інші питання щодо діяльності Комітету.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/265531.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua