Кеті Вуд знову купила акції Tesla після їх падіння

09 окт, 14:00

Кеті Вуд вдруге за рік купила акції Tesla після того, вони подешевшали через вихід звіту з постачання, що розчарував інвесторів. У понеділок, 3 жовтня, фонди ARK Innovation ETF та ARK Next Generation Internet ETF придбали 108,38 тис. та 23,83 тис. акцій відповідно, повідомляється на сайті Cathie's Ark.

Кеті Вуд вдруге за рік купила акції Tesla після того, вони подешевшали через вихід звіту з постачання, що розчарував інвесторів.

Падіння акцій
До закриття основної торгової сесії на NASDAQ котирування Tesla обвалилися на 8,61% до $242.4. Зниження вартості паперів автовиробника почалося після виходу звіту з постачання за третій квартал. За цей час компанія поставила рекордні 343,83 тис. автомобілів, проте цей показник виявився нижчим за консенсус-прогноз у 358 тис. електромобілів. Усього за звітний період Tesla виробила 365 тис. електромобілів.

«У третьому кварталі ми почали переходити на більш рівномірний розподіл збирання автомобілів по регіонах, що призвело до збільшення кількості автомобілів, відправлених покупцям. Ці автомобілі вже замовлені та будуть доставлені клієнтам після прибуття до пункту призначення», — повідомила компанія.

Повний звіт за третій квартал Tesla надасть після закриття американського ринку в середу, 19 жовтня.

У другому кварталі 2022 року, коли акції Tesla втратили майже 50% порівняно зі своїм максимумом у листопаді, Вуд знову почала нарощувати частку Tesla у портфелі та придбала понад 55 тис. акцій.

Bloomberg зазначає, що до цього моменту Вуд скорочувала свій пакет акцій Tesla протягом як мінімум п'яти кварталів. У вересні інвестор заявила, що зберігає оптимістичний прогноз щодо акцій Tesla.

Тим часом Флагманський фонд Вуд — ARK Innovation ETF — з початку року впав на 60%, оскільки посилення грошово-кредитної політики ФРС США та побоювання рецесії негативно впливають на акції зростання, на які орієнтований фонд.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/265806.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua