Через ракетні удари по Україні податкова обмежила доступ до своїх сервісів

11 окт, 12:30

Державна податкова служба України 10 жовтня тимчасово обмежила доступ до електронних сервісів через масовані ракетні удари зі сторони РФ. Про це повідомила пресслужба податкової.

"Державна податкова служба України з метою збереження даних платників інформує, що у зв’язку з масованими ракетними ударами по всій  території України 10 жовтня 2022 року тимчасово обмежено доступ до електронних сервісів", - йдеться в заяві податкової.

Нагадаємо, зранку 10 жовтня Росія вдарила ракетами, по Києву, Львову, Дніпру, Харкову,  Житомирській та Сумській областях. В містах, зокрема в столиці зафіксували кілька влучань ракет.

В Житомирській області також росіяни завдали ракетного удару по енергетичній інфраструктурі.

У зв'язку з численними ударами по інфраструктурі влада звернулася до населення з закликом обмежити споживання електроенергії у вечірній час, щоб зменшити навантаження на енергосистему та уникнути аварійних відключень.

Крім того, у Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації дали кілька порад як залишатися на зв'язку під час обстрілів та в умовах коли мережа працює погано.

Віта Молодан

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/265972.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua