Компанія Hyundai вкладе 13 млрд доларів у програмне забезпечення для автомобілів

13 окт, 17:00

Компанія Hyundai Motor Group повідомила, що інвестує 18 трильйонів вон (13 мільярдів доларів США), для того, щоб застосувати вдосконалене програмне забезпечення для своїх машин та запропонувати клієнтам послуги регулярного оновлення ПЗ. Про це повідомляє УНН з посиланням на Yonhap.

Деталі

Зазначається, що автовиробник вирішив здійснити інвестиції в програмне забезпечення, для того, щоб з 2025 року випускати на світові ринки більшість своїх нових авто як "транспортний засіб, визначений програмним забезпеченням (SDV)". Hyundai хоче регулярно оновлювати характеристики та функції всіх транспортних засобів, які продаватимуться в усьому світі починаючи з 2025 року, намагаючись таким чином перетворитися на майбутнього постачальника мобільних рішень.

Цитата

"Наразі клієнти після покупки авто повинні відвідувати центри обслуговування, щоб оновити програмне забезпечення своїх автомобілів, але бездротові послуги оновлення будуть доступні для SDV", — наголосив представник Hyundai.

Також повідомляється, що із запланованих інвестицій компанія витратить частину на розробку технології автономного водіння, покращення послуг зв’язку та будівництво великого центру обробки даних.

Нагадаємо

"Літаючий автомобіль", побудований китайським виробником електронних транспортних засобів Xpeng Inc, здійснив свій перший політ на публіці в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Юліана Росковінська

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/266074.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua