Кредитно-інвестиційний портфель РайффайзенБанку досягнув 5 мільярдів гривень

10 ноя, 15:19

Райффайзенбанк Україна, сьомий за основними показниками в рейтингу Асоціації українських банків станом на 1 жовтня 2005 року, на початку листопада збільшив обсяг свого кредитно-інвестиційного портфелю до 5 мільярдів гривень. З початку року цей показник банку збільшився на 1 мільярд 635 мільйонів гривень або на майже 50 відсотків. Такого результату досягнуто не тільки за рахунок збільшення кредитування корпоративного бізнесу, але й завдяки значному збільшенню портфелю в частині кредитування приватних клієнтів – обсяг таких кредитів перевищив 1 мільярд гривень.
 
Райффайзенбанк Україна є стовідсотковим дочірнім банком Райффайзен Інтернешнл, холдингової компанії дочірніх банків Райффайзен Центральбанку (РЦБ) в Центральній та Східній Європі. РЦБ є центральною установою Австрійської Банківської Групи Райффайзен, найпотужнішої банківської групи в Австрії. Райффайзен Центральбанк працює в країнах Центральної та Східної Європи як на внутрішніх ринках та здійснює свою діяльність через Райффайзен Інтернешнл в 16 країнах регіону, де має 16 дочірніх банків з майже 2400 філіями.
 
За даними Асоціації українських банків (АУБ) на 1 жовтня 2005 року, Райффайзенбанк є 7-им найбільшим банком в Україні за розміром активів та за розміром кредитного портфелю, що становить понад 750 мільйонів євро. Банк обслуговує понад 4 тисячі різних за розмірами компаній та більше 55 тисяч фізичних осіб у 28 філіях та відділеннях на території України (у Бердянську, Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Києві, Краматорську, Луганську, Львові, Миколаєві, Одесі, Харкові та Ужгороді). Постійно збільшується кількість представництв банку, які нині працюють в усіх обласних центрах України, а також у Білій Церкві, Кривому Розі, Кременчуці та Іллічівську.

Margarita Drobot Public Relations Raiffeisenbank Ukraine
 
Инф. aub

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/2663.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua