День вшанування пенсіонерів і ветеранів ДПС України: у податковій службі Дніпропетровщини привітали старших колег

28 окт, 13:59

Ветерани податкової служби – це основа, на якій нині стоїть, працює і розвивається податкова служба.
Напередодні Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Марина Твердохлєб особисто зустрілась з ветеранами – податківцями, які присвятили податковій службі значну частину свого життя.
Очільниця податкової служби Дніпропетровщини привітала старших колег та висловила слова вдячності за високий професіоналізм, відповідальність, сумлінність та можливість зараз використовувати досвід попереднього покоління – людей, хто змінював податкову службу, сприяв її трансформації і становленню, будував міцний фундамент та закладав постулати функціонування професійного контролюючого органу.
Життєва школа, навички і енергія старших податківців спонукають нове покоління рухатися тільки вперед, якісно адмініструвати податки і збори, бути відкритими до платників та ефективними у вирішенні завдань, що ставить держава.
Кожен з ветеранів отримав гарний настрій, теплі слова та висловив подяку за те, що молоде покоління не припиняє вшановувати досвід та напрацювання попередніх поколінь.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/266537.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua