Молодому поколінню про деякі норми податкового законодавства

28 окт, 13:59

Днями за зверненням на Комунікаційну податкову платформу Дніпровського державного аграрно-економічного університету (далі – ДДАЕУ) Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за допомогою платформи ZOOM проведено лекцію для студентів ІІ курсу ДДАЕУ за спеціальністю «Облік і оподаткування».
Захід пройшов за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерія Леонова, провідних фахівців ГУ ДПС, викладачів ДДАЕУ та студентів. Під час лекції студентів ознайомили з видами податків та зборів, їх класифікацією, а також сутністю і порядком застосування податкової знижки.
Валерій Леонов, звернувшись до молоді, зазначив, що податки це – індивідуальний внесок кожного у загальний добробут країни, а всебічна обізнаність громадян – основа міцної держави.
Виховання молодого покоління, як майбутнього сумлінного платника податків – першочергове завдання для податкової служби. Адже одержані знання є основою для формування високої податкової культури. Молоде покоління повинно розуміти, що податки мають велике соціальне значення. Тому їх сплата – це почесний обов’язок кожного громадянина.
Наприкінці заходу сторони висловили побажання на подальшу співпрацю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/266538.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua