Компанія Баффета повідомила про збитки у $2,7 мільярда

12 ноя, 12:00

Звіт Berkshire Hathaway
У ній наголошується, що компанії в портфелі Berkshire Hathaway, як і раніше, стикаються зі «значними труднощами» через порушені ланцюжки поставок та інші незалежні від них події, включаючи пандемію коронавірусу та війну Росії в Україні.

Berkshire також зазначила, що подорожчання палива та аварії негативно позначилося на відповідних результатах двох найвідоміших підприємств у її портфелі — американської залізниці BNSF та автострахової компанії Geico.

Компанія Баффета знаходиться в «точці перегину», у майбутньому їй доведеться стримувати витрати, щоб підготуватися до уповільнення попиту та можливої рецесії, зазначила у замітці аналітик CFRA Research Кеті Сейферт.

«Це був здоровий квартал, але треба бути стурбованим траєкторією компанії на наступні 12 місяців», — вважає вона.

Berkshire також прозвітувала про зростання операційного прибутку на 20%.

Компанія отримала користь зі зростання попиту та цін на нові будинки, промислову продукцію та енергоносії, а також з кампанії Федеральної резервної системи США по боротьбі з інфляцією, пише Reuters.

Berkshire також скористалася зниженням на фондових ринках, щоб збільшити свою частку в американській нафтогазовій корпорації Occidental Petroleum до 20,9%.

Інвесткомпанія також викупила частину своїх акцій на суму $1,05 млрд. На таку суму Berkshire викупила власні акції в другому кварталі відзначає агентство.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/266847.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua